Muziekonderwijs

Wanneer je begint met het bespelen van een muziekinstrument kun je niet meteen in een harmonie spelen. Je zult eerst een aantal jaren les moeten nemen voordat je muziekstukken kunt meespelen. Ook op latere leeftijd kun je dit nog leren.In onze vereniging hebben we diverse leden die na hun 40ste begonnen zijn met het spelen van een instrument en nu volop meespelen in ons orkest.

Altijd al de wens gehad om een muziekinstrument te kunnen bespelen? 
Als je lid wordt van de vereniging krijg je een muziekinstrument in bruikleen. Uiteraard kunnen leden met een eigen instrument ook lid worden van de vereniging.

Kom gerust een keer kijken op onze repetitie of vraag informatie aan via onderstaande mail of telefonisch bij ons secretariaat.

Het orkest repeteert elke donderdagavond van 19:30 tot 21:30 in het Gildehuis van Stokkum o.l.v. Robert Wijnands en de slagwerkgroep o.l.v. Klarens van Kruistum elke maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur.

Bij de muziekschool kun je als lid van de harmonie de hafa-opleiding volgen, wat tevens een flinke korting op het lesgeld geeft. Een hafa-opleiding is een opleiding speciaal voor leden van drumbands, harmonie- en fanfareorkesten en brassbands. 

Bij het aanmelden bij de muziekschool kun je zelf aangeven op welke manier je les wilt hebben (alleen, duo etc.). Voor de dag en tijd zal de muziekleraar zelf contact met je opnemen. Voor meer informatie zie onderstaande link.