30 maart Stökkumse aovond

Op zaterdag 30 maart organiseert Harmonie Volharding, Sint Oswaldusgilde en C.V. De Leertrekkers een Stökkumseaovond. In een mooi versierde Gildehuis zal Harmonie Volharding van 20.00 uur tot circa 22.00 uur een gevarieerd muziekprogramma te gehore brengen. Hierbij zullen muziekstukken van Nederlands tot Duits, walsjes en gezelligeklanken te horen zijn met op het scherm weer mooie passende beelden. Bij enkele werken zullen er gastoptredens zijn van onder andere de oude drumband, De Raddraejers, Remi Derksen, Martien Snijders en Aranka Kuster en LeonieHeering. Voor het optreden met De Raddraejers heeft dirigent Robert Wijnands een Raddraejerspotporie op papier gezet met vele bekende Stokkumse carnavalsnummers.

Na de tijd kan er nog gezellig nagepraat worden aan de bar of aan tafel met feestmuziek van dansorkest Break out.

Kom dus met de buurt, vrienden- of carnavalsgroep, familie of alleen op 30 maart naar het Gildehuis. Er zullen zowel tafels met stoelen als pokertafels staan. De deur zal vanaf 19.15 uur geopend zijn en de gehele avond is er gratis toegang en zal tot circa 0.30 uur duren.

28 December 2019: Night in Harmony 3!

Na 2 geweldige "Night in Harmony" concerten wordt het tijd voor onze 3e editie. Dit jaar organiseert Harmonie Volharding Stokkum op 28 december 2019 haar "Night in Harmony". Een spetterend, groots en spectaculair evenement waar klassiek en moderne popmuziek elkaar ontmoeten tijdens een sfeervolle avond.

Naast de Harmonie Volharding, verleent wederom de band "Bad Habit" haar medewerking aan dit spektakel.

De voorbereiding zijn alweer in volle gang om deze avond tot een groot succes te maken. Het organiseren van deze avond gaat helaas ook gepaard met de nodige financiele uitgaven. Een aantal leden van onze vereniging zijn op zoek naar sponsoren die deze avond financieel zouden willen ondersteunen. Heeft u interesse ons te steunen, kijk dan vrijblijvend naar onze sponsorpakketten
Alvast hartelijk bedankt!

Kaartverkoop nog niet bekend

"Night in Harmony" zal plaatsvinden in het Gildehuis te Stokkum op 28 december 2019.
Het concert begint om 20:00 uur.

Foto Night in Harmonie 2018.